Voltium Energy Lithium LiFePO4 batterijen 25,6 Volt

Voltium Energy LiFePo4 Lithium Batterijen

Voltium Energy is een Nederlands bedrijf welke gespecialiseerd is in LiFePO4 Smart batterijen welke geschikt zijn voor een diversiteit aan toepassingen.
Accuweb biedt het volledige Voltium Energy assortiment aan voor professioneel en recreatief gebruik. Met de Voltium Energy Bluetooth app kunt u de actuele status van uw LiFePO4 Smart batterij bekijken en monitoren!

Voltium Energy LiFePO4 Lithium ijzer fosfaat batterijen zijn producten met unieke kwaliteiten. Voltium Energy LiFePO4 technologie zorgt voor een lange levensduur, hoge energiedichtheid, licht gewicht en zijn eenvoudig te monteren.
De Voltium Energy LiFePO4 serie bevat alle voordelen van een batterij in één compacte behuizing. Voltium Energy LiFePO4 batterijen hebben een ontwerplevensduur van meer dan 10 jaar in stand-by gebruik.
De Voltium Energy LiFePO4 accu serie heeft een breed temperatuurbereik van -20°C tot 60°C. De LiFePO4 accu’s van Voltium Energy zijn onderhoudsvrij en geschikt voor verschillende toepassingen.

LiFePO4 batterijen uit de Voltium Energy lithium serie hebben een extreem lange levensduur van meer dan 6000 laad- ontlaad cycli bij 100% ontlading en een resterende capaciteit van 90% !
Met de ingebouwde APP-functionaliteit, geschikt voor zowel Android als IOS, is de batterijstatus in te zien vanaf je telefoon of tablet. De elektronica is zo aangepast dat de accu zonder problemen in serie of parallel kan worden geschakeld.