Op zoek naar een motor accu?

Heeft u een motor en bent u op zoek naar een nieuwe accu of heeft u er graag een als reserve-exemplaar? Wie motoronderdelen nodig heeft maar zelf niet beschikt over specialistische technische kennis, kan dan tegen problemen aanlopen. Welke accu is nou geschikt voor uw motor en hoe maakt u de beste keuze uit de verschillende alternatieven? Sinds 23 jaar is Accuweb actief als online leverancier van accu's in België en Nederland. Accuweb levert niet alleen accu's aan zakelijke, maar ook vooral aan particuliere afnemers. Daarbij willen we ons nadrukkelijk profileren als laagdrempelige adviseurs. Uw motor accu bij Accuweb kopen, biedt daarom zowel zekerheid als andere voordelen.

Het assortiment van motor accu’s

Accuweb heeft in 23 jaar tijd een reputatie opgebouwd van kwaliteitsleverancier met een betrouwbare en servicegerichte instelling. U kunt hier terecht voor accu's voor motoren, auto's, campers en caravans, maar ook voor uw boot of tuinhuis. Naast accu’s vindt u ook accutoebehoren, startboosters, sinusomvormers en zonnepanelen in het leveringsprogramma. We hebben een grote keuze in motor accu’s waaronder Nitro AGM,  Axiwin GEL. Deze motor accu’s bieden een betrouwbare startcapaciteit en zijn onderhoudsvrij. Daarnaast profiteert u direct van een scherpe prijs en gratis verzending.

Zet de motor accu voor montage een uur of 3 aan de accu/druppellader. Dit garandeert een langere levensduur.

Eenvoudig zoeken

Als u een nieuwe motor accu nodig hebt en u weet niet precies welke accu het best past, kijk dan onder het kopje 'Accuzoeker motor'. U hoeft daar alleen het merk, model, cilinderinhoud en bouwjaar van uw motor in te voeren. Per e-mail ontvangt u dan de informatie waarmee u snel de meest geschikte motor accu kunt aanschaffen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u de technisch bekwame klantenservice dagelijks tot 21.00 uur om raad en daad vragen.

Bestel online uw motor accu

Bestel uw motor accu eenvoudig online bij Accuweb en kijk van tevoren goed naar de duidelijke product omschrijvingen. Het overgrote deel van het assortiment wordt uit voorraad geleverd. Het prijsniveau van Accuweb mag u gerust beschouwen en vriendelijk en scherp. We zijn in het bezit van het Webshopkeurmerk, dat betekent dat we op alle aspecten van service en klanttevredenheid hoog scoren.