Wie zijn wij

Accuweb.nl is sinds haar oprichting in 2000 uitgegroeid tot een gevestigde naam in de accu en zonnepanelenbranche.
Wij leveren accu's, zonnepanelen en toebehoren voor de scheepvaart, auto industrie, transport en recreatie.

Mijn naam is Robert Keijzer en eigenaar van Accuweb.nl. Met ruim 38 jaar in de ervaring in de  accubranche een echte accuspecialist.

Wij behoren tot de grote acculeveranciers. De vestiging in Hoogvliet verzorgt de levering voor Nederland en Belgie met een breed assortiment accu's en toebehoren.

Onze accu's importeren wij uit Duitsland, een grote jongen met een verkoop van 10 miljoen accu's per jaar in diverse landen van Europa. Standaard voorraad in Duitsland is ongeveer 700 duizend accu's.
Veel van deze accu's worden gemaakt bij Johnson Controls in Hannover (beter bekend onder de naam Varta). Dus Duitse degelijkheid.

Onze toewijding naar onze klanten blijkt uit de snelle levering en goede service. De service betekent o.a. dat u ten alle tijden advies bij ons kunt inwinnen.
Ook zorgen wij er voor dat u altijd scherp geprijsde accu's en toebehoren heeft van de beste kwaliteit. Voor u betekent dit een besparing van tijd en kosten.

Accuweb.nl is een uitkomst voor iedereen dat snel en efficiënt wil werken. U kunt ons bereiken op 010-4166521 of [email protected]