Betaalmethoden

U betaalt vooraf OP REKENING NL48RABO0129871230 t.n.v. Accuweb.
U betaalt online met IDEAL via uw eigen bank.
U betaalt online via een PAYPAL rekening.
U kunt bij ons PINNEN of CONTANT betalen (geen Visa of Creditcard).
U kunt op rekening kopen via Billink. Bestedingsbedrag Consument € 750,00 - Bedrijven € 7500,00

 


Achteraf betalen na 14 dagen, wij werken samen met Billink, u ontvangt een digitale acceptgiro. Billink voor consumenten en bedrijven.

Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het u uit komt. De webwinkel is dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.
Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Uw product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen.
Billink biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa. Met Billink kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.