Toegevoegd aan winkelwagen
Fiamm Dual Purpose accu 12 Volt 225 Ah CX225-APC
Dual Purpose accu 12 Volt 225 Ah CX225-APC
€ 329,95
Fiamm
Dual Purpose accu 12 Volt 225 Ah CX225-APC
Dual Purpose accu 12 Volt 225 Ah CX225-APC
Fiamm

Dual Purpose accu 12 Volt 225 Ah CX225-APC

€329,95

  CX225 APC, FIAMM Professional PowerCube APC semi-tractie accu, onderhoudsvrij 12V 225Ah


  Type: CX225 APC / LFD230 / 96803 STMF
  Uitvoering: FIAMM professional Dual purpose accu, onderhoudsvrij
  Capaciteit: 12V 225Ah(20hrs)
  Koudstart: 1150 Amp CCA EN
  Afmeting: L.518 x B.273 x Th.242 mm
  Poolstand: +L

  De FIAMM CUBE APC Semi-tractie accu’s zijn speciaal voor het gebruik bij zware toepassingen waarbij de accu’s veelal diep ontladen worden. Een voorbeeld daarvan is o.a. bij gebruik van laadkleppen maar zeker ook daar waar veel apparatuur tegelijk gebruikt wordt. Het zijn dan ook uitstekende kwaliteitsbatterijen!

  De Voordelen van de FIAMM POWER CUBE SEMI-TRACTIE ACCU'S op een rij:

  * EXTRA STERK, door de extra dikke platen & de glasvezel separatie
  * Gebruiksklaar & onderhoudsvrij (Deze accu is onderhoudsvrij en is niet nodig maar indien nodig kan u de doppen losdraaien en eventueel nog bijvullen met demi-water).
  * Lange levensduur
  * Veelzijdig, voor zowel voor start , licht alsmede voor laadkleppen geschikt
  * Voorzien van een handige draaggreep.
  * Hoge Startstromen
  * Trillingsbestendig
  * Hoge laadacceptatie.


  Het FIAMM CUBE APC Semi-tractie accu programma is speciaal gemaakt om de professionele gebruiker een maximum aan autonomie en levensduur te garanderen – zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. De betrouwbaarheid van deze compacte krachtpatsers is fenomenaal. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat voor iedere type accu het onderhoud en de zelfontlading minimaal zijn.

  Het FIAMM label dat op de accu is aangebracht is uw garantie dat de batterijen de strengste kwaliteitsproeven met succes hebben doorstaan.

  Levensduur wordt uitgedrukt in cycli.

  Door herhaaldelijke ontladingen en herladingen verslijten de platen van een batterij. Het aantal keer dat men een batterij kan herladen na een volledig gebruik (70% ontlading) noemt men het aantal cycli. Een batterij is versleten wanneer haar capaciteit terugvalt tot 80% van de opgegeven waarde (volgens DIN). In sommige sectoren is 60% een meer gangbare waarde.

  Een Semi-Tractie batterij heeft een levenduur van 300-700 cycli (afhankelijk van model). Een batterij kan alleen de verwachte levensduur behalen mits er goed onderhoud en een juiste lading wordt uitgevoerd!

  Lees meer