Solarfam
Solarfam MPPT laadregelaar Lithium LiFePo4 40 A
Solarfam MPPT laadregelaar Lithium LiFePo4 40 A
Solarfam

Solarfam MPPT laadregelaar Lithium LiFePo4 40 A

€149,00
Op voorraad

40 Ampere, 12 Volt Solarfam MPPT Laadregelaar voor 12 Volt Lithium Batterijen

Zonnepaneel output tot 520W bij 12Volt . Zonnepaneel ingangsspanning tot 100 Volt.

Deze laadregeIaar benut maximaal de kracht van uw zonnepaneel om uw 12 volt Lithium batterijen op te laden. Via het efficiëntie MPPT (Max Power Point Tracking) systeem wordt de volledige prestaties van uw zonnepaneel optimaal benut.

Geschikt voor alle huidige zonnepaneel technologieën, maar vooral optimaal voor zonne-energiesystemen met paneel spanningen hoger dan accuspanning. U kunt met deze regelaar ook gebruik maken van zonnepanelen die eigenlijk ontworpen zijn voor gebruik in netgekoppelde systemen.

De meest efficiënte werking van de zonnepanelen wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de zonnepaneel temperatuur, instraling, type zonnepaneel, etc. Deze factoren worden met behulp van een interne microprocessor continu bewaakt en geregeld om optimaal de prestaties van het zonnepaneel te benutten en om zo efficiënt mogelijk uw accu’s op te laden. Vanwege de veel lagere verliezen van een MPPT Laadregelaar heeft u tot 30% meer vermogen om uw accu’s te laden dan bij een standaard laadregelaar.

De MPPT solar laadregelaar beschermt uw accu’s tegen diepe ontlading en overbelasting. Met een intelligent laadproces worden uw accu’s optimaal onderhouden. De interne microprocessor regelt nauwkeurig en temperatuur stabiel het aan en uit schakelen van de laadstroom en beveiligd uw accu’s tegen overspanning en onderspanning.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Omschrijving MPPT lader: 40A
Max. laadstroom: 40 ampère
Maximale verbruikersstroom: 40 ampère
Max. kabeldikte aansluitpunten: 4 mm²
Voltage systeem: 12 volt
Max. open klem Spanning panelen: 100 volt
Max. nominaal vermogen panelen: 12v 520 Wp
Afmeting. 189 x 225 x 69 mm (LxBxH)